Het Boekenkast-boek van de week:


Deze week hebben we met  ‘Van puntje tot puntje: Fantastische figuren’ en ‘Van puntje tot puntje: verrassende figuren’maar liefst twee boeken in onze reeks 'Het Boekenkast-boek van de week'.


Eerst was er de hype rond de kleurboeken voor volwassenen, nu zijn er bij Uitgeverij Manteau twee boeken verschenen waarbij je puntjes met elkaar moet verbinden. Puntjes verbinden tot er een verrassende figuur verschijnt, iedereen heeft het in zijn jeugd gedaan.


De boeken ‘Van puntje tot puntje: Fantastische figuren’ en ‘Van puntje tot puntje: verrassende figuren’ zijn op volwassenen formaat gemaakt:uitraard moeilijker dan de kinderboeken.


Elk boek bevat 80 puzzels en staan garant voor uren puzzelplezier. Ideaal voor wanneer je eventjes de tijd hebt. Op de trein, in de wachtzaal of tijdens de middag, deze boeken zorgen voor de perfecte ontspanning.

Verbind de puntjes en ontdek de figuur die gecreëerd wordt: een voetballer, een meeuw of wasmachine zijn slechts enkele voorbeelden. Achteraf kun je de figuren nog inkleuren.


‘Van puntje tot puntje: Fantastische figuren’ en ‘Van puntje tot puntje: verrassende figuren’ zijn twee boeken die verslavend werken. We hebben het zelf ondervonden, eens je er aan begint, kun je niet meer stoppen!


‘Van puntje tot puntje: Fantastische figuren’

ISBN: 9789022331262 - 96 blz. - Prijs: €7.99 - Uitgeverij: Manteau

‘Van puntje tot puntje: verrassende figuren’

ISBN: 9789022331255 - 96 blz. - Prijs: €7.99 - Uitgeverij: Manteau