WIN HET URINOIR VAN VLAANDERENS MEEST CONTROVERSIËLE SCHRIJVER

 

WPG Uitgevers biedt u de kans om het – geef toe, ronduit práchtige – urinoir te winnen dat de cover van Peeters' nieuwste boek siert.

 

Wat u daarvoor moet doen: neem een foto waarbij u de cover van het boek op uiterst originele wijze in contact brengt met uw wc-pot - of die van iemand anders, daar willen we vanaf zijn - en plaats die, voorzien van de hashtag #EddyVangelis op Twitter of Instagram.

 

Wees inventief: lees 'm op de pot, behang er uw kleinste kamertje mee of – deze hebt u niet van ons – gebruik 'm creatief als het papier op is. Maar onthoud: cover + wc = winst!

 

De wedstrijd loopt tem 15 september.

Ga HIER maar de wedstrijdpagina


Het boek: De tenondergang en de ongelooflijke wederopstanding van Eddy Vangelis- Marnix Peeters

 

Dit is het verhaal van Eddy Vangelis, geboren: Eddy Van Geel, zoon van François Van Geel en Borghild Brenner, die zijn godverdomde best deed om een goed en trouw mens te zijn (en het ook was), die door iedereen werd verlaten en bedrogen, die rechtkroop, zijn leven op een andere leest schoeide, en uiteindelijk triomfeerde - op zijn eigen, bescheiden manier. Alhoewel, bescheiden...

 

In De tenondergang en de ongelooflijke wederopstanding van Eddy Vangelis voert Marnix Peeters meer dan 30 personages op. De 71 smeuïge en opzienbarende hoofdstukken laveren perfect op de grens tussen het absurde en het normale, en monden uit in een bloedstollende en onverwacht ontroerende apotheose, die alle personages op ingenieuze wijze met elkaar verbindt.

 

ISBN: 9789044626667 - Paperback - Prijs: € 19,95 - Uitgeverij: Prometheus