Toni Coppers stelt zijn boek 'Zwerfvuil' voor in Antwerpen


Donderdag 25 april werd ‘Zwerfvuil’, het nieuwste boek van Toni Coppers voorgesteld op een originele locatie: de 14de verdieping van de politietoren aan de Oudaan in Antwerpen.

 

Naast Marianne De Baere, Uitgeefdirecteur bij Manteau,waren ook Marcel Vanthilt en Frank Van Saelen, Hoofdcommissaris van de cel agressie Antwerpen, aanwezig.

 

‘Zwerfvuil’ is opnieuw een spannende en ontroerende thriller rond Liese Meerhout, de koppige, vaak opgewekte en altijd lichtjes chaotische speurder. ‘Zwerfvuil’ is het eerste boek dat zich in Antwerpen afspeelt.

 

In een gure nacht worden in Antwerpen een zwerver en een drugsverslaafde vermoord. Getuigen hebben een grote, zwarte gedaante in een cape zien vluchten van de plaats van de misdaad. De kranten hebben al snel een vette kluif aan de ongrijpbare ‘Schim’, maar commissaris Liese Meerhout heeft genoeg aan haar eigen demonen om ook nog in spoken te geloven.

 

Nadat haar relatie op de klippen is gelopen, heeft ze overplaatsing gevraagd naar de Antwerpse moordbrigade. Ze moet nog wennen aan haar nieuwe stad en haar nieuwe leven. Als Liese zich vastbijt in een van de onderzoeken – de moord op de zwerver met een nogal duister verleden – gebeuren er vreemde dingen. Er valt een volgend slachtoffer, een mooie Sloveense die haar eigen erotische website had. En Liese merkt dat ze gevolgd en bespied wordt. De Schim heeft haar in zijn vizier genomen….

 

Het eerste boek in de reeks, ‘Niets is ooit’, viel onmiddellijk erg in de smaak bij zowel pers als publiek en werd genomineerd voor de Hercule Poirotprijs. Het derde en vierde boek, De geheime tuin en Iris was haar naam, kregen beide een nominatie voor de Diamanten Kogel.

 

ISBN: 9789022328309 - Paperback - 304 blz. - Prijs: € 21,95 - Uitgeverij: Manteau

Klik hier voor meer info

 

KLIK OP EEN FOTO OM TE VERGROTEN