Filmtip: Jupiter Ascending in Siniscoop in Sint-Niklaas


Jupiter Jones werd geboren in een nacht waarin alle tekenen erop wezen dat zij voorbestemd was tot grootse dingen.


Nu is ze volwassen en kan ze alleen maar dromen van de sterren, want de keiharde realiteit is dat ze overdag toiletten moet schoonmaken en het leven tot nu toe niet echt mee zit.


Maar als Caine, een genetisch ontworpen soldaat, op aarde landt om haar op te sporen, ontdekt Jupiter wat de sterren voor haar in petto hadden. Haar genetische handtekening toont aan dat zij de erfgenaam is van een buitengewone erfenis die de balans in de kosmos kan veranderen.

Regie: Andy Wachowski, Lana (Larry) Wachowski,

Cast: Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Douglas Booth, James D'Arcy, Bae Doo-Na, Tuppence Middleton

Genre: Science-Fiction

 

'Jupiter Ascending', elke dag in 2D en 3D in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Daphne Le Bastard uit Sint-Niklaas vond 'Jupiter Ascending' een goede science-fictionfilm


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik van het genre hou. 'Jupiter Ascending'  bevat een goed verhaal met goede acteurs."


"Ik kan deze film zeker aanraden aan iedereen, de film is interessant en bevat een interessant concept. Voor mij was Channing Tatum de beste acteur", zei Daphne na afloop.


'Jupiter Ascending'  krijgt van haar 7 op 10.


Ook Tamara vond 'Jupiter Ascending'  een goede film.


"'Jupiter Ascending'  is een mooie film met een goed verhaal en vele speciale effecten. Al moet ik zeggen dat het soms verwarrend was", vertelde Tamara.


"Ik ben een grote fan van science-fiction en wou deze film zeker zien. Voor mij was Mila Kunis de beste actrice. Ik geef 'Jupiter Ascending'  7 op 10."


Michèle Van der Heyden uit Melsele vond 'Jupiter Ascending'  minder goed dan wat ze verwacht had.


"Het was een goede film maar voor mij wat langdradig tijdens de gevechten. 'Jupiter Ascending'  was een verrassende maar ook een verwarrende en voorspelbare Si-Fi-film."


"Ik kan de film wel aanraden aan zij die van science-fiction films houden. Ik geef deze film, met een fantastische Channing Tatum in de hoofdrol, 6 op 10", aldus Michèle.